Am descoperit cea mai proastă româncă

By | 6 October, 2015

image

Treaba stă în felul următor. O fată, sau femeie, a avut un impas în viață si a decis că cel mai bun ajutor o să-l primească de la compatrioții ei care o vor lua în serios și îi vor răspunde la întrebare ca și cum nu ar fi fost una idioată. Mă bucur că a decis să o adreseze pentru că doar așa am putut și noi să descoperim cea mai stupidă formă de viață feminină. Până astăzi, credeam că cea mai proastă este o cunoștință a unui prieten care a pus o întrebare la fel de cretină, dar în alt context: la scoala, la anatomie. “Dacă fac sex oral și înghit sperma prietenului meu, pot rămâne gravidă?”. Or fi surori…
Ok, să revenim la proasta noastră. Scenariul este următorul. Iese prințesa de la duș, cade pe jos (de parcă ar fi exista posibitatea să cadă și în sus) și chiar în acel moment câinele ei, un doberman, se năpustește asupra ei și o domină, o posedă, o fecundează, îi arată cine e șeful etc. Fata, imobilizată se puterea fiarei, este practic violată. Dacă cineva mi-ar spune că acțiunea a avut loc în Vaslui, nu aș rămâne uimit.
Îmi vin câteva întrebări în minte la care nu cred că o să obțin răspunsuri.
1) E pe bune?
2) Dacă da, ți-a plăcut măcar? Spui doar că ți-e teamă de sarcină, dar nu-ți exprimi supărarea asupra faptului în sine
3) Erai virgină?
4) Serios, e pe bune?
5) Ați rămas lipiți?
6) Ai căzut din curiozitate?
7) Ai căzut urmând zicala: “Dacă fug sunt proastă, dacă stau sunt curvă, mai bine mă împiedit și cad…”?
8) Ai de gând să mai cazi ” accidental” în perioada următoare?
9) Ai de gând să declari violul și infractorul să fie pedepsit?
10) Dacă ai luat pastila, înseamnă că ai stat de bună voie?
11) Inițial nu ți-a plăcut, probabil te-ai speriat, dar după ce ți-a băgat-o a început să se simtă bine și ai stat singurică până a terminat băiatul?
12) Este bine se știut că pastila de a doua zi, luată în exces, poate afecta sănătatea fizică. Dupa cum se poate vedea, cea psihică nu mai poate fi afectată sub nicio formă, nu?

Vreau să cred că întrebarea nu este reală si că a fost doar la mișto. Altminteri nu mai am nicio speranță pentru poporul ăsta. Ce nume o avea de gând să pună fructului iubirii? Hahahahhah!!!!!

Leave a Reply