Anul nou aduce cretini fără pantaloni la metrou

By | 11 January, 2016

Trebuia să existe și o zi ca asta. Simțeam că le avem pe toate și lipsește doar să mai mergem echipați doar cu chiloți, sigur, în scop caritabil. Care o fi amuzamentul să mergi dezbrăcat iarna cu metroul? Nu mai bine donau ce aveau de dat și gata? Au simțit ei nevoia de afirmare, de băgare in seamă și de dezbrăcare în public. Totuși, spre dezamagirea mea, nu erau in chiloți, ci aveau pantaloni scurți. Penibili la fel ca o târfă care o suge cu prezervativ pentru că simte că demnitatea nu îi este șifonată. Este ca și cum nu a pus gura într-o singură zi pe 25 de pule. Dacă nu a atins este ca și cum nu s-ar fi întâmplat.
Și s-au plimbat tâmpițeii prin metrou, au înfierbântat virginele si supărat babele, dar măcar totul a avut un scop. Ba chiar și-au făcut si selfie. Au imortalizat momentul cretin pentru a-l ține minte mult timp, poate chiar si sherui pe pagina lor. Captivant…
Unul dintre participanți a spus că și-a donat pantalonii și că urmeaza să mearga in boxeri pana acasa. Hai să mori tu că așa mergi. Chiar aș fi vrut să văd cum te căcai pe tine de frig, băi hipsterule. Mă rog, s-au pupat, felicitat și și-au promis că și anul viitor se vor întâlni din nou, tot aici, la aceeași oră, fără pantaloni. Așa acte de caritate să tot faci. Unii dau bani, alții ofera produse, iar ei își dau pantalonii în care au vărsat bășini pe fâsâite fără jenă. Om bun cu inima mare.
Interesant este că a venit și presa. Și-au spus că după valul de țigăneli de la televizor, borceli si guțeli cu copilași, puradei și amante, este momentul să mai râdem și de alți tâmpiți. Partea ciudată a fost că au fost mai mulți fotografi chitiți pe muncă și surprins ineditul decât imbecili in chiloți. Asta automat îi face mai cretini pe ăia care i-au trimis la munca. Poate anul viitor ar putea să facă o parada in același scop caritabil, dar oamenii să arunce cu chestii urât mirositoare, cleioase și uleioase in ei. Ăsta da amuzament. Mergi așa până acasa, hipsteruțule.

Leave a Reply