Apocalipsa a avut loc, iar noi murim unul câte unul

By | 10 October, 2016

Aud din ce în ce mai des că vine sfârşitul lumii. Ba de la oameni celebri, precum Nostradamus, Isaac Newton, ba de un indian, ba de la o Baba Vanga şi aşa mai departe. Suntem fanii apocalipsei şi dacă lipseşte prea mult din peisaj, parcă ni se face dor să mai auzim din nou că murim în curand. Probabil ni se pare fascinant să ne aşteptăm la un sfârşit brutal, care, iată, nu mai vine. O aşteptăm, ba pe cea adusă de Dumnezeu, ba pe cea venită din spaţiu. Teorii avem destule. Cu practica stăm prost până acum.

Probabil ai auzit că pe 7 octombrie trebuia să murim din nou. Probabil nu. Ei bine, iată că am supravieţuit din nou. Unii habar nu au avut că sunt supravieţuitorii ultimei apocalipse. Am depăşit şi Luna Sângerie şi o cometă în septembrie. La fel şi în 2012, se prevestea cea mai spectaculoasă apocalipsă. Nu a fost să fie. Parcă ne evită tot universul.

În fine, teorii în picioare mai sunt până în anul 2250. Tot să stai şi să le aştepţi. Mă rog, ăia care or rezista. Probabil că până la sfârşitul anului o să mai depăşim câteva. Norocoşii de noi. Rămâne de văzut ce şi cum.

Ultima, dar şi cea mai atractivă, este cea a nordicilor. Se numeşte Ragnarök şi atunci vor pieri o parte dintre zei, giganţi şi monştri. Ce mai, tot universul. Ani să avem să o prindem pentru că se întinde pe prea multe secole.

Ni se tot promite, şi noi ca proştii credem, că Bucureştiul va deveni noul Ierusalim, un veritabil focar spiritual. În Apocalipsa lui Ioan se mai spune că va urma Judecata de apoi pentru toţi cei care nu mai sunt, cei necredincioşi ajungând în iazul cu foc, iar cei credincioşi alături de Iisus, primind viaţă veşnica într-un Cer şi Pământ.

Cutremure, epidemii sau dispariţia Soarelui sunt doar câteva dintre semnele care vor prevesti Sfârşitul Lumii. Staţi calmi, românii rezistă.

În altă ordine de idei, apocalipsa este o tâmpenie, ea deja a avut loc, are chiar şi acum. Sfârşitul omului a avut loc chiar în momentul în care şi-a pierdut umanitatea, a devenit un robot fără sentimente, care a uitat să fie altruist şi a devenit un egoist. Cam acela a fost sfârşitul OMULUI, acela a fost punctul în care sfârşitul omenirii a venit, a început, şi continua chiar şi în ziua de azi.

6 thoughts on “Apocalipsa a avut loc, iar noi murim unul câte unul

 1. Maria Pleșca

  Pe zi ce trece am început să cred în „ conspirația mondială de îndobotocire”a oamenilor. Nu e meseria mea să cred în conspirații, dar acțiunea are logică. Felicitări pentru articol. Mi-a făcut plăcere să-l citesc

  Reply
  1. Egocentrism Post author

   Se doreşte o populaţie cretină, care să creadă toate tâmpeniile. Doar aşa reuşesc să-i ţină ocupaţi şi să-i devieze de la adevăratele probleme. Mulţumesc!

   Reply
 2. Mircea

  Imi place articolul.
  Se doreste indobitocirea oamenilor, pentru ca prostime e mai usor de controlat!

  Reply
  1. Egocentrism Post author

   Oamenii au cam fost dobitoci încă din cele mai vechi timpuri. Sper ca de acum să se deştepte.

   Reply
 3. LEVI STRAUSS

  Egocentricule, cam joci la doua capete, faci parte din conspiratie…altfel nu vad de ce mi-ai sters comentariile(pertinente zic eu) de la alte articole, va era teama ca se mai trezesc-la realitate- ceva oamaeni?

  Reply
  1. Egocentrism Post author

   Omule, chiar mi-ai lasat o impresie buna la inceput. Dar cand te-ai pornit sa-mi umpli blogul cu tot felul de articole copy-paste, chiar si pertinente fiind, a trebuit sa te opresc. Scrie ce crezi tu si nu mai umple cu articole si comentarii kilometrice din alta parte si atunci nu o sa am nimic de spus. Ba chiar o sa avem si discutii. Dar daca pentru tine inseamna ca fac parte din conspiratie pentru ca nu vreau sa am 20 de comentarii exagerat de lungi si tampite la o postare, numai de la tine, atunci bine, eu sunt intreaga conspiratie. 🙂

   Reply

Leave a Reply