Boureanu este un BOU

By | 18 July, 2017

Mai ţineţi minte scena În care Boureanu loveşte un poliţist, iar cel din urmă îi aplică un croşeu frumos fostului deputat şi îi dă puţin somn? Ei bine, poliţistul este vizat de două anchete, una penală şi alta internă, administrativă, pentru gestul său.

Din punctul meu de vedere nici nu încape discuţie. Boureanu vinovat! Sunt curios dacă în altă ţară ar fi îndrăznit băşinosul să comenteze, dar să mai şi lovească. Comportamentul lui BOUreanu este specific tuturor şmecherilor din ţara asta care au impresia că pot face tot ce-şi doresc doar pentru că au bani şi sunt cunoscuţi.

Dacă poliţistul o să fie sancţionat, îmi este clar că dacă ai bani poţi face ce vrei în România fără a avea repercursiuni.

Ovidiu Andrei, stai calm, toţi oamenii normali la cap, cinstiţi, educaţi şi cu bun simţ ştiu că ai făcut ce trebuia şi te felicită pentru modul în care ai acţionat. Ceilalţi probabil sunt autişti. Orice om normal reacţionează la fel în momentul în care este lovit, mai ales tu când erai şi în serviciu. Beţivanul ăsta de Boureanu şi-a luat ceea ce merita, şi-a pierdut prin şmecherie câţiva dinţi. Probabil că într-o altă ţară, situaţia ar fi decurs altfel…unul ca el ar fi fost mâncat cu fulgi cu tot.Auzi şi tu, cercetat pentru purtare abuzivă. Trebuie să fii maxim de tâmpit. Eu unul l-aş fi premiat pe poliţist. A procedat corect. Daaa, bineeee, ar fi avut şi alte soluţii pentru a-l anihila pe beţivan, este adevărat, dar a folosit-o pe cea mai bună şi corectă pentru un cretin ca Boureanu. Handicapatul ăla a intrecut orice masura a bunului simt ,dar atât l-a dus pe el capul. A vrut să fie mai presus de lege.

I-a jignit fără să fie provocat pentru că era doar un pasager în maşina pe care poliţiştii au oprit-o. A claxonat şi a început să arate gesturi şi să folosească injurii atunci când a plecat de pe loc. Bineînţeles că poliţiştii au pornit din nou după ei. I-au mai oprit o dată. Când i-au cerut să se legitimeze, pentru a-l amenda, BOUreanu a deschis uşa, iar când poliţistul a pus mâna pe ea, fostul parlamentar i-a spus că nu pui mâna pe portiera mea, jegosule şi a închis-o prinzându-i degetele subofiţerului. Boureanu l-a ameninţat, scandal etc şi mai departe vedeţi în filmare.

Leave a Reply