Burlacul este bărbat 100%?

By | 24 January, 2015
https://i1.wp.com/image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Oct2014/61583807.jpg?resize=278%2C371

Ia zi, divo, aşa arată un cur de burlac?

Vai, dar de când mă ţin să vorbesc despre subiectul Burlacul. Cunosc emisiunea pentru că cineva din familie se uită la ea si nu ratează niciun episod din faimosul deşeu. Hai să vă explic puţin despre ce este vorba, în cazul în care nu urmăriţi această diaree publică. 20 de târfe, în căutare de pulă cu bani, acceptă să vină la TV şi să se prostitueze de bunăvoie. În primul episod, din cele 20 de vagaboante rămân doar 10. Pulică ăla, burlacul, de data aceasta Andrei Andre (Mamă, câtă imaginaţie au avut părinţii lui), alege doar 10 cu care să plece prin lume, să scoată ţărăncile în afara comnelor de unde vin şi să le promoveze.

În primul rând, trebuie să ţinem cont de faptul că fetele nu ştiu cine este burlacul, în momentul în care se înscriu. Deci, practic, ele vin aici fără să ştie cine este masculul feroce pentru care concurează. Imaginaţi-va: mergeţi la un concurs, împreună cu alte tute, să vă bateţi pentru a cuceri inima cui? Unuia despre care nu ştii nimic? Penibil!

În prima săptămână a gunoiului de emisiune încep tachinările şi certurile, pentru că altfel nu ar avea rating emisiunea. Partea cea mai penibilă este că fetele astea, care majoritatea nu ar fi dat un scuipat, în alte condiţii, pe băiatul din emisiune, brusc se îndrăgostesc toate, le ia cu leşin şi încep să se invidieze una pe cealaltă pentru că aia a avut dating în trei, iar cealaltă a fost singură. Cele mai curve dintre ele ies în evidenţă prin săruturi pasionale, după care încep să bălească după atenţia purtătorului de coaie. Şi uite aşa o ţin până la sfârşit, când frumoasa păpuşă masculină se alege cu o curvă câştigată la un concurs în care le-a lins pe toate, le-a tăvălit şi încercat în diferite moduri, prezentate la Tv sau nu. Un căcat, un fel de labă tristă în grup.

Totuşi, pentru că am oroarea de a asculta, fără voia mea, am găsit o parte frumoasă a scârboşeniei. Cea mai tare, interesantă şi entuziasmantă scenă, pentru mine, este cea în care bombalăul decide pe cine dă afară din concurs. Este parta în care unele plâng de sar chiloţii de pe ele, altele leşină pentru că o prietenă de-a lor a părăsit concursul, alta de stres, de emoţie. Îmi place să le văd cum se înjură ca handicapatele tot concursul, cum se comportă ca nişte nesimţite, needucate, afişând, de cele mai multe ori, un comportament coleric şi impulsiv, dar la final toate sunt cuminţi, angelice, mai o lacrimă, mai un botic pentru a impresiona pulifricul şi a nu le da afară. Mi se pare minunat să le văd cum pleacă cu coada între picioare (probabil era doar o simplă coadă, nu?), după ce ăla a făcut ce e vrut din ele şi a sters cu muile lor pe jos. Şi ştii de ce? Pentru că târfele merită să-ţi baţi joc de ele, la fel cum au păţit şi alţi proşti, care s-au bătut pentru Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea, la Burlăciţa. Tu-ţi imaginezi că au venit bărbaţi care au vrut să lupte pentru Bianca Drăguşanu? Hahahahahahahaha, genial!!! Cât de prost trebuie să fii şi câtă minte să nu ai?

Apropo, Andrei Andrei ăsta e bărbat 100%? După modul în care se comportă, vorbeşte şi gesticulează, nu cred că doar femeile îi plac şi sigur şi-a luat-o-n cur până acum În timp ce o pupa pe o împuţită (comportamental vorbind) a zia: “Mamă, ce sărut!” Logic! săruturi aşa pasionale nu a mai primit decât de la băieţi până acum…

Leave a Reply