Coaliţia pentru familie sau cum ne doare-n cur de treaba altora

By | 24 June, 2017

Nici până acum nu am înţeles de ce ne tot doare-n cur de toate lucrurile pe care le fac alţii? Bine, în cazul celor din comunitatea gay, tehnic, ar trebui să-i doară în cur doar pe ei (este doar o expresie). Dar nu, a fost nevoie să arătăm cât de tare ne pasă că există doi bărbaţi care şi-o vâră-n cur sau două femei care-şi freacă boscheţii unul de altul, adică să se inventeze COALIŢIA PENTRU FAMILIE. Aceşti susţinători ai familiei tradiţionale, formată dintr-un bărbat şi o femeie, au început un război împotriva homosexualităţii.

Ca să clarific ceva încă de la început. Nu sunt de acord nici cu homosexualii, pentru că din punctul meu de vedere sunt oameni cu probleme, deci trebuie trataţi psihic, în cel mai rău caz lăsaţi în pace pentru că orice ai dori tu, ei tot ceea ce ştiu şi au în cap vor face, dar nici cu ăştia de se opun vehement. Nu înţeleg, ăştia sunt împotrivă de parcă zici că pe ei urmează să-i fută-n cur. Probabil că se gândesc că la un moment dat nu vor mai fi suficiente anusuri de homosexuali de spart, şi ăştia vor face o revoluţie pentru a sparge şi cururile heterosexualilor.

Comform democraţiei, fiecare individ are dreptul de a fi liber şi a face ce doreşte, să trăiască după bunul plac, bine, corect, atâta timp cât nu deranjează pe ceilalţi. Acum, nu tot ce mă deranjează pe mine ar trebui interzis, nu? Pentru că mă deranjează preoţii, taximetriştii, balerinii, drogaţii, cocalarii greţoşi, ţiganii românizaţi, maneliştii etc. Ce, o să mă apuc să fac lucruri nebuneşti şi petiţii pentru a mă opune? Este dreptul lor să fie ce vor să fie şi al meu să spun că mi-e silă de el. Punct!
Sunt atâtea şi atâtea alte probleme cu care tărişoara asta se confruntă şi noi ne legăm de unii pentru că au ales să şi-o bage-n cur? Dar cu mizeria şi jegul de pe străzi, cu oamenii nesimţiti, cu oamenii care-şi plimbă câinii şi le permit să se cace pe trotuar, drumurile care sunt vai de mama lor, politicienii ăştia care se bat cap în cap mereu, prostia care pur şi simplu ne înconjoară, sleahta de ignoranţi care se consideră credincioşi, se bat la coadă ca să pupe moaşte şi când apare un copil în faţa lor uită de toate cele sfinte sau de mintea închisă pe care o au unii români. Ce să mai spun despre şpăgile care se dau pentru orice fel de seriviciu, altfel rămâi ca prostul să aştepţi şi vezi cum unii şi alţii intră peste tine. Sunt atâtea altele pentru care ar trebui să ne facem griji, dar noi ne cramponăm că lui Ion îi place de Gheorghe şi se ţin de mână pe stradă, se pupă sau aleg să trăiască împreună. Treaba looor, mă doare-n bască de ei.

Şi cei mai încrâncenaţi, după cum vedeţi, sunt tot credincioşii. Prostiţi să devină sclavii unui zeu despre care au citit în cărţi. Ei sunt cei mai drastici şi pun preţ pe familia formată dintr-un bărbat şi femeie. Am mai spus şi o să mă repet, credinţa excesivă naşte monştrii.

Această coaliţie sugerează că familia, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, este singura relație interumană care asigură mediul propice nașterii, creșterii și educării generațiilor viitoare. Ne tot căcăm atâta pe noi cu naştere şi educarea generaţiilor. De parcă le pasă în vreun fel de asta. Statul are nevoie de votanţi orbi, proşti, îndoctrinaţi de mici şi cam atât. Natalitatea a scăzut dramatic pentur că viitorii părinţi nu mai sunt susţinuţi sub nicio formă. Abia dacă mai fac un copil, şi ăla pentru că societatea pune presiune pe familie şi generaţii viitoare.

În România, familia asta despre care vorbesc nebunii ăştia este în declin nu pentru că Ion vrea să se însoare cu Gheorghe, ci pentru că nşpe mii de familii au fost destrămate prin plecarea unui membru al său în afara ţării ca să câştige bani pentru a-i susţine pe cei rămaşi în ţară, sau din cauza plecării ambilor părinţi şi creşterea copilului de către bunici. Asta e familia tradiţională, da? Dar nimeni nu este conştient că familia se destramă mai mult dacă nu ai bani şi ce să oferi copiiilor, nu?

M-am uitat pe site-ul lor şi am rămas uimit de ignoranţa de care dau dovadă aceşti domni şi doamne. Nu o să enumăr eu toate prostiile pe care le debitează, dar vă spun sincer că se leagă de nişte rahaturi care nu îşi au rostul. Ideea e că orice se întâmplă rău într-o familie este pentru că homosexualii sunt de vină. În niciun caz guvernul sau oamenii politici care-şi bat joc de noi. Şi cică totul se întâmplă din cauza libertăţilor primite, în numele drepturilor omului. Păi da, aparent comuniştii vor puterea din nou. Printre altele, femeile se angajează şi devin independente economic, creşterea vârstei medii de căsătorie care scurtează perioada favorabilă procreării, promovarea altor forme de convieţuire socială, atacul ateist împotriva religiei şi a bisericii şi promovarea unor proceduri de fertilizare şi naştere, diferite de cele naturale. Pentru că femeile au avut drepturi şi au lucrat, au dorit o carieră, nu au mai avut timp de copii. Pofim motive. Să te caci în ele…

Trebuie să fii super idiot să scrii toate acestea. SUPER MEGA IDIOT!!! Şi apoi tot ei vin şi cu idei. Au găsit rapid soluţii, precum anularea subvențiilor publice pentru avort electiv și mijloace contraceptive, eliminarea posibilității minorilor de a obține avort și servicii de „planificare” fără acordul părinților, dar şi interzicerea avortului în caz de viol sau în caz de probleme medicale, chiar și interzicerea screening-ului înainte de naștere. Găşiţi pe site-ul loc o listă cu o grămadă de motive care au provocat această scădere a natalităţii. Motive complet aberante şi cretine.

Aici găsiţi misiunea lor, iar aici măsurile pe care le-au găsit ei pentru rezolvarea acestei probleme. Nu o să stau să umplu pagina cu căcaturi. Eşti curios să le citeşti, te poftesc să urmezi linkurile.

De aia sunt din ce în ce mai mulţi cei care aleg să plece din ţară, iar în cazul acesta le-am înţelege perfect pe femei să fugă într-un mediu în care încă ar fi tratată corect şi nu doar ca pe nişte fabrici de copii. Dacă ar fi cumva reală retragerea dreptului de a mai face avort, cred că acest lucru ar complica dramatic situaţia. Dar mi-e greu să cred că aşa ceva o să fie real pentru că asta ar însemna doar o nouă revoluţie. În istoria noastră a mai existat aşa ceva şi au murit nşpe mii de femei pentru că li s-a interzis avortul. Dacă voiau avort, aia aveau să obţină, cu orice preţ. Din contră, ar trebui acum să putem oferi tot felul de circumstanţe pentru a nu mai exista copii cu handicap, malformaţii, daţi spre adopţii şi alte nebunii.

Ce nu mai înţeleg este implicarea bisericii în politică şi în treaba asta cu corpul unei femei. Au terminat cu copiii care mor de foame, cu familiile sărace care au nevoi, cu satele, cu sprijinul copiiilor de a merge la şcoli în sate etc? Am înţeles că sunt asociaţii religioase care se luptă pentru a acorda medicilor dreptul de a refuza să mai trateze femeile care au făcut avort. Mi se pare de-a dreptul odios.

Nu pot să spun că sunt 100% de acord cu avortul, dar sunt situaţii, precum cele medicale, când se impune. Să nu mai spun că viaţa trăită cu handicap trebuie să fie groaznică atât pentru cel care o are de purtat, cât şi pentru familia care trebuie să-l îngrijească. Nu sunt de acord cu avortul doar în clipa în care te fuţi până nu mai poţi, că deh, suntem mamifere, ne place, fără să te protejezi. Nu mai eşti pe vremea comunismului şi cu siguranţă ai toate detaliile despre orice pe internet. Nu mai trebuie să întrebi oamenii, să spui că îţi este jenă să discuţi sau alte chestii. Apropo, dacă îţi este jenă să discuţi, cum de nu îţi este jenă să o şi faci?

Sunt multe situații în care avortul chiar este o necesitate. Doar nu o să ajungem să avem familii nenorocite, distruse de durere şi chin, dar tradiţionale măcar. Sunt convins că fiecare dintre noi ştie ce e mai bine pentru el şi ar trebui să avem dreptul de a alege cum ne taie capul.

Păi nu mai bine luptaţi pentru educaţie sexuală, mijloace de protecţie, consultaţii gratuite, consiliere, sprijin financiar şi asistenţă socială. Nu este mai normal aşa? Hai să ne adaptăm vremurilor în care trăim, că tot vrem în Europa, în UE şi să fim trataţi la egalitate cu ceilalţi cetăţeni europeni. Păi hai să ne deschidem puţin mintea în cazul acesta.

Leave a Reply