Despre

Egocentrism.eu

Bine ai venit, (posibil) rău ai nimerit!

Nu de alta, dar ceea ce scriu este foarte probabil să te enerveze, supere, deranjeze sau afecteze. Chiar şi aşa, trebuie să realizezi că nu am scris despre tine. De fapt, poate că nici nu te cunosc. Este strict părerea mea, chiar dacă pare jignitoare. Oricum, să te superi pe ceea ce scrie unu pe internet, despre un anumit subiect, mi se pare o dovadă de imaturitate şi consider că ar trebui să repari defectul descoperit în urma a ceea ce am scris eu. Corect? Bun.

Chiar și așa, în cazul în care te simți în vreun fel sau altul ofensat trebuie să te gândeşti că ai probleme. Înseamnă că te simți. Întotdeauna primul pas, conștientizarea că ai o problemă, este cel mai greu. Ai un X în dreapta sus dacă nu-ţi place. De asemenea, dacă simţi că trebuie să te descarci şi să înjuri, nu o să te cenzurez, ba chiar o să-ţi răspund în funcţie de starea pe care o am. Te înjur la loc, îţi răspund politicos, deşi mai rar, sau poate te ignor. Cine ştie? Se întâmplă foarte rar să-mi pese despre chestii. În principiu, am răbdare cu proștii, dar nu şi cu prostia.

Blogul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Dacă ai înţeles acest lucru şi te conformezi, ai tot respectul meu.

Încă ceva, dacă vrei să mă înjuri pe privat, cine ştie, poate eşti timid în public, sau vrei să-mi scrii orice îţi trece prin cap, îţi recomand cu încredere excesdeego@gmail.com

Leave a Reply