Hai să-ţi explic cum stă treaba cu înşelatul. Ia notiţe!

By | 12 May, 2017

***Ţin să precizez că articolul de mai jos nu doreşte a generaliza. Nu toţi bărbaţii şi nu toate femeile se supun celor scrise, ci doar unii, respectiv unele.***

De ce înşală bărbatul?

Probabil că dacă o să le întrebăm pe femei, acestea vor spune tare şi răspicat pentru că este un porc, un nesimţit, un afemeiat etc. Ştim, da, suntem nişte porci. Dar femeile care înşală cum sunt? Cică ele au întotdeauna motive, nu?

De fapt, studiile arată că cei mai mulţi bărbaţi NU înşală. Procentele unor studii arată că mai puţin de 50% dintre bărbaţi au spus că şi-au înşelat partenerele. Studii anonime, deci nu ar avea de ce să mintă. Desigur, nu doar bărbaţii înşală, ci şi femeile. Mai mult decât atât, în ultimii ani s-a ajuns la concluzia că ambele sexe înşală în mod egal. Unii bărbaţi o fac cu femei care înşală şi ele la rândul lor. Oarecum logic. Alţii înşală cu femei care cunosc problemele lor, ştiu că au acasă prietene sau soţii. Din această cauză numărul femeilor care înşală, în ultima perioada, a crescut. Aceasta este epoca emancipării femeii. Fiinţa gingaşă prinde putere, devine independentă şi îşi scoate colţii. Tehnic, începe să o doare-n pulă de multe lucruri care înainte o ţineau în frâu. Nimic greşit până la urmă, cred.

Dar este adevărat şi că există bărbaţi care fac un sport din înşelat, însă, cele mai proaste, dar şi amuzante, situaţii sunt cele în care băratul are o soţie, apoi o amantă, se desparte de soţie, se însoară cu amanta şi îşi face o amantă nouă. Ce poate fi mai tare decât asta? Desigur, cei care sunt la a treia nevastă, dar au în continuare aceeaşi amantă.

Probabil că multe dintre femei vor dori să-mi dea una peste ochi, dar consider că un barbat înşală pentru că femeile permit acest lucru, iar aici mă refer la zona de amantăreală. Gândiţi-vă simplu, la obiect, dacă femeia nu ar fi vrut să facă aşa ceva, ce s-ar fi întâmplat? O forţa? Sunt femei în lumea asta dispuse să se vândă cu totul pentru bani, vacanţe, cadouri etc. Sunt femei care pur şi simplu nu ţin cont de suferinţa altor femei şi profită la maxim. Prostul e prost, dar ea în cazul asta este o curvă. Dacă acea curvă nu ar mai vrea să fie curvă, atunci bărbatul cu cine ar mai înşela. Desigur, probabil că ar minţi că este singur, dar nu i-ar putea merge foarte mult şi să ducă această viaţă dublă la nesfârşit. Dar asta este cu totul altceva… Şi dacă îmi spui că bărbatul înşală pentru că se îndrăgosteşte, o să te scuipLegenda spune că bărbaţii înşală pentru că sunt bărbaţi. Parţial adevărat. Noi, bărbaţii, ştim că suntem nişte animale proaste, fără prea multă logică atunci când vine vorba despre cur şi ţâţe. De ce? Simplu. Pentru că cei mai mulţi dintre cei care au înşelat au recunoscut că nu şi-au înşelat soţiile cu altele mai bune sau mai atractive, ci chiar cu femei mai urâte decât soţiile şi prietenele lor, doar că acelea au oferit mai multă atenţie şi i-au facut să se simtă mai importanţi. Motivul, de altfel, mi se pare cretin. Cred că un om stabil psihic se simte important chiar dacă nu fute tot ce prinde pentru a-i confirma asta. De ce s-ar simţi mai important că fute o urâtă? Dimpotrivă, ar trebui să-i scadă stima de sine graaav.

Dar, lăsând asta la o parte, femeile până la urmă de ce înşală?

Ca să înţelegeţi de la bun început, problema femeilor care înşală este muuuuult mai nasoală, complicată şi împuţită. Ele caută un fel de implicare emoţională. Periculoasă treabă! Sunt mult mai implicate în această acţiune decât bărbaţii, care probabil că au motive mai mult fizice. Am stabilit deja că femeile înşală la fel de mult ca si barbatii, da? Însă, există o diferenţă mare. Aventurile femeilor sunt mai periculoase pentru că o fac dintr-un motiv, real sau imaginar: se răzbună, plictiseală ,caută noutate, prostie, dorinţă de moment, explorare, pătrăţele pe abdomen, muşchiuleţ bine încordat etc. Totusi, să nu generalizăm. Nu toate femeile cauta atasament emotional si nu toti barbatii simt nevoia satisfacerii unei necesitati fizice

Alte motive pertinente pentru care o femeie mai înşală:

 • nu se simte iubită
 • primeşte prea mult şi nu are loc să ofere, automat nu mai contează nimic
 • se simte sufocată de prea multă atenţie şi afecţiune şi consideră că nu are timp pentru ea
 • moşteneşte genetic plăcerea pentru mai multe pule
 • comportament libertin
 • doreşte să fie iubită, admirată, preţuită, răsplătită întotdeauna şi pentru totdeauna
 • se descarcă după un stres prelungit (are logică)
 • trebuie să îşi confirme că încă este atrăgătoare
 • crede că s-a îndrăgostit, după aceea devine dezamăgită şi îşi caută alt amant de care crede că s-a îndrăgostit din nou
 • caută într-un alt bărbat, ca să nu divorţeze, ceea ce ea consideră că cel de acasă nu vrea sau nu poate să îi ofere
 • comunicare
 • nici prea prea, dar nici foarte foarte pentru că dăm din nou în sufocare
 • caută perfecţiunea, bărbatul perfect, iubirea perfectă, ideală
 • prinţul care să o salveze din ghearele balaurului

Femeile, probabil şi unii bărbaţi, au impresia că atunci când sunt dorite sexual, sunt valoroase, atrăgătoare, dorite şi iubite. Crede-mă când îţi spun că o femeie, indiferent de cât de urâtă este, tot îşi găseşte un prost care să o fută. Asta nu înseamnă că eşti valoroasă. Înseamnă că ai pizdă şi punct. Nu mai avea impresi de genul acestă pentru că te minţi pe tine.

Îmi imaginez cam ce părere proastă trebuie să ai despre tine ca să te fuţi cu alţii, lucru care să-ţi confirme că eşti de valoare. Valoarea stă în alte lucruri, iar femeile au aşteptări enrealiste. Vor un partener dedicat 100% cauzei lor şi care să le satisfacă toate nevoile şi dorinţele în continuu. Practic, un bărbat ar trebui să trăiască două vieţi, pe a lui şi pe a ei, pentru ca diva de lângă el să fie mulţumită. Ba mai mult decât atât, să-i citească şi gândurile. Ei bine, pentru mine asta înseamnă control psihiatric şi denotă o dovadă uriasă de egoism.

De asemenea, femeile mai au impresia că dacă îşi apreciază prea mult partenerii, aceştia vor înceta să mai facă lucruri frumoase pentru ele. Aparent, adevărat este exact opusul. Mă tot gândesc cumar fi să existe o lume în care nimeni nu ar mai trăda, în care oamenii nu s-ar mai minţi, în care cu toţii şi-ar vedea adevărata valoare, iar proastele care afirmă idei de genul lasă-l să se ducă la cine vrea că tot acasă se întoarce să nu mai existe. Desigur, probabil se întoarce, probabil îi aduce, cadou, şi toate bolile care încep cu litera S. Mori proasto!

Viaţa este simplă, trebuie să fie simplă, de fapt, ar trebui să fie simplă. Doar că noi o complicăm infinit.

 

Leave a Reply