Întrebare: Ce are Băsescu în cap?

By | 13 September, 2014

Cel mai probabil acesta o să fie unul dintre cele mai scurte posturi, dar mi-a venit întrebarea aceasta în minte şi sunt curios cum şi ce gândesc şi alţi oameni. Nu ştiu câţi dintre voi vă uitaţi la Tv, la Antena 3, B1, Realitatea etc şi câţi dintre voi sunteţi la curent cu ce se mai întâmplă prin ţărişoara noastră. De asemenea, nu ştiu câţi dintre voi ştiu că alegeri prezidenţiale urmează, că Băsescu a stat 10 ani la cârma acestei ţări şi multe altele. Pentru cei care sunt în temă, care cunosc actuala situaţie, am o singură întrebare şi o să vă rog, pe toţi cei care o să o citiţi, să-mi spuneţi măcar o idee, o frază, fie ea bună sau rea. Întrebarea mea este următoarea:

CE ARE PREŞEDINTELE ROMÂNIEI, TRAIAN BĂSESCU, ÎN CAP? Bine, referitor la acţiunile sale, la modul în care gândeşti şi rezolvă lucrurile, şi, mai ales, la ce alege să spună public şi cum. Vă rog, aştept câteva idei.

6 thoughts on “Întrebare: Ce are Băsescu în cap?

 1. Traian

  Pai un raspuns ar fi ca are cam mult alcool. De ce nu este internat intr-o institutie de dezalcolizare inainte de a ajunge la puscarie?

  Reply
 2. dumi

  Un raspuns scurt ar fi “Nimic”, iar altul mai amplu ar fi: “intrigi, jocuri de culise, orice altceva numai treaba pentru care este acolo sa nu faca”
  Ca mai toti politicienii nostri cauta sa ajunga in varf si sa stea cat mai mult acolo prin tot felul de artificii, dar nu prin facut treaba pentru care este pus acolo, adica sa lucreze, ca noi, locuitorii tarii pe care ei o conduc, sa o ducem mai bine.

  Reply
  1. Egocentric Post author

   Păi nu sloganul său era că să trăim bine? Hai că am trăit şi bine, cu salarii reduse, cu un preşedinte cu care, de cele mai multe ori, ne-a fost ruşine atunci când ieşea în public sau mergea la întâlniri internaţionale etc.

   Ciolanul este mai interesant decât să o ducem noi bine. Pentru toţi, nu numai pentru Băse…

   Reply
 3. Emil flori de mar

  Da tu ce ai ma in cap de te iei de presedintele tarii? Nesimtiti care pe vremea lui ceausescu nu scoteati un sunet la adresa tovarasului si acum sunteti foarte tari in gura.

  Reply
  1. Egocentric Post author

   Domnule, flori de mar, eu am, poate, mai multe in cap decat o sa ai tu vreodata. Hai sa-ti spun cateva lucruri:
   1. Sunt nascut in 89, aveam aproximativ 11 luni cand “tovarasul” dumitale a decedat, de fapt, a fost ucis, vezi Doamne, ca sa traim noi mai bine.
   2. Nesimtit esti tu pentru ca-i jignesti pe toti cei care gandesc ca Basescu este o buba neagra si ca trebuie neaparat sa plece la Jilava.
   3. Din cate vad, esti mai prost decat toate legile proaste date de guvernul nostru si decat toate tampeniile spuse de Basescu.

   Reply

Leave a Reply