“Iubita mea de 91 de ani este o zeiţă în pat”

By | 19 June, 2014

Nu de puţine ori am văzut cum un băiat absolut normal avea o iubită extrem de grasă. Mi-am spus că ceva nu e normal, dar apoi m-am gândit că poate fata a fost normală la un moment dat şi a devenit aşa în urma unei probleme. În aceeaşi ordine de idei, oare câte fete frumoase au fost văzute în compania unor manelişti graşi, scârboşi şi slinoşi?

Ei bine, azi am citit despre un băieţel de 31 de ani care şi-o trage cu o babă de 91. Frate, aici vorbim, totuşi, despre o diferenţă de 60 de ani între ei. Hai să analizăm puţin situaţia. El când abia se năştea şi devenea dependent de lapte şi suzetă, baba deja era sătulă de sex şi de câţi bărbaţi o fi avut la viaţa ei. Animalul a crescut, a făcut 18 ani şi-a început viaţa sexuală cu o altă tinerică de 50 de ani. Cât de normal să fii la cap ca atunci când alegi să fuţi pentru prima dată cu o stafidă? Băi băiatule, orice bărbat normal la minte se uită după un cur ferm şi nu după un sac de rafie sau după două ţâţe frumoase şi nu două perechi de şosete leşinate, nu? Ştii că mereu te-ai întrebat de ce sunt unii violatori de babe? Ei bine, ăsta este genul de bărbat care violează bunicuţe şi se simte extraordinar. Cu toate astea, deşi prietena lui scârţâie din toate încheieturile, o dor toate alea şi nu e cea mai arătoasă chestie de pe Pământ, el susţine că este cel mai satisfăcut bărbat alături de iubita sa. Mie îmi este clar că băiatul este dus cu pluta şi nu a pus mâna pe o femeie normală ca să poată să-şi dea cu părerea.

Cireaşa de pe tort sau bombona de pe colivă e că mai face şi astfel de declaraţii: Fiecare partidă de amor e fantastică. Marjorie e o zeiţă în pat. Facem sex de cinci ori pe zi. Mie-mi sună mai degrabă ca profanare de morminte de 5 ori pe zi, dar na, e doar părerea mea. Ca să nu se lase mai prejos, vine şi coliva pe două picioare şi spune că şi ei îi place sexul cu tinerelul şi că încearcă tot felul de poziţii împreună. Preferata? Ador poziţia cu picioarele ridicate pe umerii iubitului meu.

Prima dată mi-a venit să râd şi m-am gândit că e prost, dar apoi am realizat că, de fapt, noi, cei care-l judecăm, suntem proşti. El are o iubită sigură, numai pentru el şi cu siguranţă nimeni nu se va da la ea sau va încerca să i-o fure. În schimb, noi, cei care preferăm femeile frumose cu pielea întinsă şi fundul ferm, suntem nişte dobitoci pentru că nu ştim despre ce vorbim. Poate băbuţa are ceva, acolo jos, între picioare, mai special. Poate că, spre exemplu, noaptea, baba miroase a colivă şi lui întotdeauna i-a plăcut să sugă bomboanele de pe prăjitură şi încă o chestie mişto e că la ei se aplică celebra replică: Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. Mă rog, mai mult pentru ea, că el nu apucă să o mai vadă pentru mult timp. Chiar, cum naiba o fi să-ţi moară iubitele şi să fi un veşnic văduv? Dar cum ar fi să te înşele una ca ea? Abstract, nu?

4 thoughts on ““Iubita mea de 91 de ani este o zeiţă în pat”

Leave a Reply