Liviu Dragnea are temperatură?

By | 12 September, 2014

Să vezi şi să nu crezi. La inaugurarea unui drum județean, vicepremierul Liviu Dragnea a refuzat să taie panglica secuiască, imediat după ce o tăiase pe cea tricoloră.  Evident că mulţi comentatori, pe diferite site-uri au sărit de cur în sus că uite ce figuri are în el şi că, vezi doamne, de ce nu a tăiat, ce, l-a durut mâna? Am un singur cuvânt să le spune: SUGE-ŢI-O!!! Când fetiţa cu panglică pe cap a fost făcută de căcat de nişte unguri infecţi aţi ştiut să criticaţi ungurii şi să aruncaţi cu mesaje rasiste în ei. Acum, de ce mâncați același rahat?

Bă, e foarte bine ce a făcut. Dacă era invers oare ei o tăiau pe a noastră? Bagă la cap că aici nu e vorba de panglică, este vorba de o situaţie în care ungurii ne pun de fiecare dată. Ne amintesc faptul că ei sunt aici, că vor drepturi şi că au impresia că le şi merită. Tu, dacă ai impresia că a greșit Dragnea, ori eşti ungur, ori du-te-n căcat în Harghita şi pupă-i în cur până le înveţi limba. Nu-l am la inimă pe Dragnea, dar acum a făcut ceva corect, ceva ce trebuia făcut de mult şi de mulţi alţii. Repet pentru proştii care or să citească printre rânduri şi or să vadă că l-am lăudat. Da, l-am lăudat, dar doar pentru acest gest, nu pentru toate căcaturile pe care şi el le-a făcut…

Este adevărat, s-ar putea să fie prima şi ultima dată când vedem atitudinea asta a guvernului faţă de ungurime, dar a meritat. A meritat şi eu sper că o să o mai facă şi alţii. Ungurii vor autonomie? Să o câştige sau să plece în căcat din ţara altora în care vor să-și impună legile, limba şi tradiţiile. Mă piş pe toţi cei care de-a lungul timpului au făcut aşa ceva în România.

Uite ce spune Dragnea:

Este singura panglică pe care am recunoscut-o şi pe care o recunosc, este tricolorul românesc. Sunt membru al Guvernului României, am venit aici să inaugurez o investiţie publică pe teritoriul României şi am tăiat panglica ce se taie oriunde în această ţară, şi la Teleorman tăiem aceeaşi panglică, şi la Cluj, şi oriunde, am tăiat-o cu drag şi o ţin la piept.

De ce oare nu ia nimeni un astfel de exemplu şi să le dea peste gură infecţilor ordinari?

Şi acum ca să revin la întrebarea din titlu. DACĂ DRAGNEA ARE FEBRĂ, SPER SĂ IA DIN CE ÎN CE MAI MULŢI ACEASTĂ BOALĂ ŞI SĂ O TRANSFORME ÎN CEVA POZITIV, LA NIVEL DE ŢARĂ. VREAU SĂ VĂD CĂ SUNT UNIŢI ÎMPOTRIVA UNOR SCURSURI, CARE CER MULT PREA MULTE FĂRĂ SĂ PUNĂ MÂNA ŞI SĂ MIŞTE CEVA. (situaţia amuzantă e că ţiganii chiar au cam pus mâna mereu, pe ce au apucat…)
E simplu, dacă nu le mai dă nimeni atenţie nici lor şi nici ţiganilor, ia să vezi cum or să tacă din gură şi nu o să mai aibă atâtea pretenţii de la o ţară care nu le aparţine. MUIE!!!

2 thoughts on “Liviu Dragnea are temperatură?

    1. Egocentric Post author

      Mai conteaza in ce ţară se inaugurează ceva? Ungurii vor şi asta este tot ce mai cotează pentru ei. Minorităţile au mai multe drepturi decât noi…şi pretenţii.

      Reply

Leave a Reply