Nu mai pot cu tâmpiţii de la Contacons (Consactiv) – o firmă despre care nu ai auzit niciodată

By | 30 May, 2017

De o foarte bună perioadă de timp, am început să primesc, cam de două ori pe lună, un mesaj pe telefonul mobil care sună cam aşa:

Bine, am spus, să fiţi sănătoşi. Nu m-a deranjat în niciun fel şi nu am băgat în seamă. O reclamă, plm…

A venit şi a doua oară. Mi-am spus că am mai primit mesajul acesta o dată şi din nou l-am sters. Nu a fost prea mare lucru.

S-a întâmplat şi a treia oară, a patra şi a cincea. Deja am început să mă gândesc de unde au numărul meu. În fine, am încercat să fiu politicos şi le-am răspuns. I-am rugat, politicos, să nu îmi mai trimită mesajul, nu sunt interesat şi aş dori să mă scoată cumva din baza lor de date. Nici măcar nu m-a interesat de unde au numărul meu.

Niciun răspuns.

După un timp, primesc din nou mesajul. Deja simţeam că rugămintea mea nu a contat sub nicio formă. I-am mai rugat încă o dată să nu îmi mai trimită mesaje pentru că nu sunt interesat. În cazul în care voi avea nevoie îi voi contacta chiar eu. Bucuros, m-am gândit că vor înţelege acum. Logica mea spune că dacă un om te roagă de două ori respectuos să nu mai faci un lucru, trebuie să fii super tâmpit să continui.

Ce crezi? Din nou, după un timp, primesc acelaşi mesaj. Deja mă enervasem. Nu pentru un mesaj, ci pentru că s-au şters la cur cu rugămintea mea. Am vrut să sun, dar m-am gândit că o să vorbesc urât, aşa că am apelat la un ultim mesaj. Le-am atras atenţia că deja i-am rugat de două ori să nu mai îmi trimită mesajele acestea şi nu au vrut să înţeleagă. A urmat apoi un amalgam de cuvinte porcoase îndreptate către numărul respectiv. Era ceva de maică-sa, de morţi, nici nu mai ştiu sigur ce i-am spus. Cert este că după ce îţi primeşti o porţie de muie gratis, cred că este momentul să te opreşti, nu?

Nimic mai frumos, nu am primit niciun răspuns. M-am gândit că s-a supărat şi că asta este. S-a terminat.

Păi, da’ nu trece mult timp şi primesc din nou mesajul? La ora 20.59. O oră târzie, aş spune eu, pentru reclame inutile. Bineînţeles, am pus mâna pe telefon şi am sunat. La capătul celălalt al firului, o doamnă, aparent bosumflată sau deranjată de ceva anume. Probabil că am sunat târziu?

Doamna: Da! Bună seara!

Eu: Bună seara!, îi spun eu. Am primit un mesaj de la dumneavoastră în legătură cu înfiinţarea unor firme etc.

Doamna: Da!

Eu: Cu tot respectul, dar de unde aveţi numărul meu de telefon?

Doamna: Eu ştiu, domnule, de pe internet!

Eu: Staţi puţin, cum adică de pe internet?

Doamna: Nu ştiu!

Eu: Bun atunci, vă rog frumos să mă scoateţi din baza de date pentru că nu sunt interesat. V-am mai dat mesaje şi v-am rugat acest lucru de încă cel puţin trei ori.

Doamna: Da cum să vă scot din baza de date? Nu am cum să fac asta. Numărul a fost public.

Eu: Staţi puţin că nu înţeleg. Cum adică public? De unde l-aţi luat?

Doamna: Eu ştiu, olx, lajumate…

Eu: În regulă. Vă rog să nu mai îmi daţi mesaje şi să mă scoateţi din baza de date. Ce este atât de greu?

Doamna: Nu am cum, domnule, să vă şterg. Numărul este public.

Eu: E, atunci să vă fut în gură cu mesajele şi cu firmele voastre. Mi se pare că exageraţi şi trebuie să fiţi maxim de cretini ca să continuaţi. V-am rugat să vă opriţi şi…

Doamna: Ei, păi dacă vorbiţi urât…

Evident, a închis telefonul.

Am căutat căcatul ăsta, nici nu ştiu cum să-i spun, pe internet şi, vă mărturisesc, m-au dat pe spate cu profesionalismul lor.

MARE, cum intri pe pagină scrie aşa: Servicii de Infintare Firme, Contabilitate, Mediere.

Da, aşa scrie, fără diacritice şi agramat. Halal companie sau ce dracu’ o fi. Verificaţi singuri SC Contacons Active SRL

Să nu mai spun că scrierea cu diactice, şi mai ales corect, este un mare indicator al gradului de cultură şi profesionalism. Textele acestor indivizi chiar obligă utilizatorii la efortul de a introduce singuri diacriticele. Îmi consumă mult prea mult timp să citesc porcăriile lor, îmi provoacă nervi şi dispreţ încă de la primul click pe site.

Mai jos, citesc, din nou fără diacritice:

Probabil că aceasta este Victoriţa noastră. Mare şefă’!!! Are stofă…https://www.facebook.com/victoria.iorga1?ref=br_rs

Apoi am descoperit trei categorii sub Ce putem face pentru dumneavoastra? La înfiinţare firme, aici a pus doi i, nu avem diacritice, la contabilitate jumătate da, jumătate nu, iar la mediere din nou nimic. Dacă lucrează la fel de bine precum scriu, nu mă miră de ce sunt doar nişte rataţi notorii.

Doamna Victoria Iorga, fostă Oprea (şi-a schimbat numele la facebook în ăsta)m-am gândit, sincer, că în afară de o felaţie, că acolo nu se simte limba română stâlcită, nu prea aveţi ce să oferiţi clienţilor. Bineînţeles, alături de superba echipă.

Este o lipsă de respect ceea ce faceţi, iar din punctul meu de vedere sunteţi doar nişte agramaţi, ignoranţi şi inculţi. Una peste alta, terminaţi în pula mea cu mesajele voastre. Ce căcat trebuie să fiţi atât de înapoiaţi şi tâmpiţi? Vă jur că dacă mai primesc un mesaj, o să vă sun şi eu la orice oră din zi sau din noapte. Apoi, mă deplasez la sediul dumneavoastră din Tineretului, pentru că stau în Brâncoveanu, şi vă mânjesc uşa cu căcat sau intru şi vă scuip. Du-te-n…

PS.

Aparent Victorița este Xena:

Și iată ce am găsit pe o altă pagina de-a doamnei care vorbește ca o lady:

Și ăsta a dat raport fals la google? Mai termină cu poliția ta, oamenii ăia chiar au treburi serioase de rezolvat. Ar trebui sa dai tu socoteală pentru mesajele pe care le primesc de la tine toți oamenii care au anunțuri pe OLX.

6 thoughts on “Nu mai pot cu tâmpiţii de la Contacons (Consactiv) – o firmă despre care nu ai auzit niciodată

 1. Stefan

  poor guy…
  Nu cred ca vei vedea tu pe oriunde diacritice mai ales ca nu te adresezi doar publicului roman ci si celor din alte tari iar in engleza nu avem diacritice
  Vorbesti despre profesionalism macar ea a fost in stare sa faca ceva cu site ul nu un simplu wordpress de saraci ca tine
  Ea nu a folosit diacritice este de inteles avand in vedere ca nu este o incuiata ce se adreseaza doar publicului mic ci tuturor spre deosebire de egocentrism.eu – domeniu pe eu pt ca pe .ro era prea scump ca sa mai faci ceva sau poate e pentru europa dar folosesti diacritice ca saraci oameni sa nu poata intelege ceva revin ea nu a folosit diacritice tu nici injuriile nu le folosesti corect 😀

  Reply
  1. Egocentrism Post author

   Mhm, public din alte tari. Sigur vor veni cei din afara ca sa le faceti voi treaba. Eu wordpress mi-am dorit. Nu am vrut sa fac altceva. Vorbim despre bani, dar nu ma cunosti si presupui niste lucruri banale => esti incuiat si tu, Stefanica. Am Am vrut .eu pentru ca merge cu pseudonimul Egocentric, nu ca nu am bani de .ro. Ce mentalitate proasta. Nu te mai caca pe tine, da? Inteleg ca ai vrut sa gasesti si tu lucruri de care sa te iei, dar na. Aveti o problema cu pusul literelor i, nu! “Saracii oameni” este mai sus. Injuriile mele sunt folosite corect. Daca v-am dat in pula mea, sa stiti ca am facut totul in mod corect. Problema mea cu voi e ca ati fost nesimtiti cu mine, in niciun caz de diacritice. Alea au fost un plus. Ai citit mai sus?

   Reply
  1. Egocentrism Post author

   Până atunci, învață să lucrezi corect cu oamenii, nu să îți bați joc de ei. Asculta problemele lor si poate chiar sa ii si respecti. Marș la școală și scrie corect pentru că nu îți mai răspund dacă nu vorbești în limba română! Oricât de public ar fi fost numărul meu de telefon, atâta timp cât te-am rugat frumos să încetezi, ar fi trebuit să mă asculți, respecți și înțelegi, da? Ăsta este răspunsul atitudinii tale

   Reply
 2. Mugurel

  bai, o stiu si eu pe asta. Am primit si eu mesaje de la ei. Mi-a mai spus un vecin ca a fost pe la ea pentru niste acte si habar nu are de capu ei. Oricum, urat din partea lor…

  Reply
 3. Sorin

  Frumooooos din partea doamnei. Limbajul este exceptional.
  Cred ca ar fi trebui sa se abtina. E penibila

  Reply

Leave a Reply