Salvăm România? De unguri.

By | 24 October, 2016

De curând a apărut acest panou al UDMR: “Salvăm Clujul! De Bucureşti. Taxele noastre să îmbogăţească Ardealul, nu Capitala.

Dacă mă întrebi pe mine, aş înlocui mesajul cu “Salvăm România! De unguri.”

Este logic, ungurii vor ca românii să se întoarcă împotriva românilor. Ungurii nu ar avea puterea necesară ca să ne dovedească pe toţi, dar aparent dacă tragi pe unii de partea ta, măreşti miza, îi pui să se bată între ei şi tu stai liniştit într-un birou ca un şobolan.

De asemenea, mai cred şi că românii din Ardeal, care se iau după ungurii puşi pe scandal, sunt foarte proşti. Românii care se cred unguri, ungarizaţii, sunt la fel de proşti ca românii care se cred ţigani, ţiganizaţii. Cam fac parte din aceeaşi oală. Şi trebuie să fi foarte ipocrit ca să faci una ca asta. Trebuie să fi super idiot să ai impresia că eşti de-al lor. E ca şi cum un câine se dă de partea pisicilor. Bine, poate mai mulţi câini. Şi, alături de pisicile astea, se bat cu câinii ceilaţi din cartier. Păi nu îţi vine să râzi de câini? Că sunt proşti, că luptă împotriva rasei lor. Ei bine, aşa sunt şi românii care se înjură cu ceilalţi români ca să ia apărarea ungurilor. Şi asta pentru că sunt proşti.

UDMR, ştim cu toţii, cea mai mare curvă, în materie de partid politic, dintre toate, asta este cu totul altceva. Bine, o curvă mai are şi ea demnitatea ei, ăştia nu au. Sunt spurcaţi, libidinoşi, greţoşi şi mi-e silă şi că trebuie să trăiască în România. Slăvită fie democraţia. Dar ei ştiu că dacă manipulezi corect masele, s-ar putea să ai succes. UDMR a furat cot la cot cu toţi cei care au fost la guvernare. S-a dat ca o curvă bine pe lângă toţi, i-a prostit pe toţi şi au avut de câştigat. Bravo curviştină mică! Acum să dezbini, să întorci un român împotriva altui român este next level. Bă, şi le merge. Sunt atâţia proşti uni români încât le merge. Nu este vina lor, este exclusiv a noastră. Dar mi se pare că deja au întrecut limita bunului simţ. Deja devin muişti, că nesimţiţi este un cuvânt prea lipsit de importanţă pentru ceea ce vor ei să facă. O dau la întors cu taxele, cu una sau cu alta. Ştim foarte bine ce au vrut să spună. Sunt nişte (UDMR) jegoşi obosiţi care vor să producă scandal. Au văzut că merge, că poţi prosti o mână de oameni ca să se bată ca chiorii între ei şi asta continuă să facă.

Să presupunem că Ardealul cere autonomie şi o şi primesc. Acolo se vor aduna toţi ungurii, iar românii, indiferent că au fost contra altor români, vor fi expulzaţi. Ascultă-mă, tu, ungurizatule. O să zbori de acolo şi o să te întorci cu coada între picioare la românii pe care îi urăşti atât de tare. Este român, ai sânge de român în tine. Păi, cât de cretin să fi să te aliezi cu un străin şi să-ţi doreşti să lupţi împotriva alor tăi. Mi se pare că prin sângele nostru mai circulă şi trădarea. Nu de puţine ori am văzut români plecaţi în străinătate care vorbeau foarte urât despre România. Bineînţeles, după ce străinul i-a dat cu şutul în cur, s-a întors în ţară şi a început să zică nasoale de străin. Este un tipar. Îl recunoşti? Exact ăsta este tipul de român perfid, parşiv, pregătiti să-şi vândă şi neamurile doar ca să se pună bine cu cineva.

Şi mi se face silă. Deja îmi este silă. Prea silă…

Leave a Reply