Știri de tot rahatul

By | 21 January, 2016

Nici meseria de jurnalist nu mai este ce era odată. Mai nou toți analfabetii si agramații devin scriitori și jurnaliști. S-a umplut meseria asta de cretinei și de handicapați mintali. Știrile de pe net sunt ori false, ori cu erori grave. Spre exemplu, pentru că asta m-a enervat astăzi.
Antena 1, sau În Puii Mei, ne ofereau o știre bombă cum că RATB va fi înlocuit și să dăm click pe link să citim excepționala veste. Normal că te intereseaza dacă ești din București sau dacă folosești mijloacele de transport în comun. Am mai văzut știri handicapate, dar mare mi-a fost uimirea să văd că inteligenții și minunații jurnaliști, sau ce-or fi ei, ne informau că se face o linie aeriană București-Cluj. Sigur, dar care este acea linie de ratb care circula pe acest traseu? De când ratb circulă prin Cluj? Ce este cu toată prostia asta?
Concluzia este următoare: Au devenit disperați după click-uri, după senzațional chiar și atunci când nu este cazul. Mi-ar fi rușine să am astfel de oameni în echipa mea sau in subordine. Să nu mai spun de faptul că mă simt scârbit, păcălit si nu mai vreau să-i urmăresc. M-ai păcălit pentru un click, ai pierdut cel putin un cititor. Suge-o!

image

image

image

Nici nu am terminat bine de postat că indivizii au dorit să-mi consolideze convingerile. Depravați! Niște curve ordinare.

image

image

image

image

Leave a Reply