Un suflet mare captiv într-un trup mic

By | 16 January, 2015

Mi-am dat seama azi că şi fetele, deşi am spus eu destul de multe nasoale despre unele dintre ele, chiar au o problemă cu siguranţa. Iată povestea cum curge:

Uite cum Andra se lasă în jos. Incredibil :))

Este vorba despre o fată care se plimba singurică prin Carrefour Orhideea. Căuta un cadou pentru iubitul ei. Şi cum se plimba ea, liniştită, prin Flanco, vede că un individ pune ochii pe ea. Îl ignoră, i s-a mai întâmplat să dea de obsedaţi care nu-şi mai puteau lua ochii şi rămâneau blocaţi ca nişte idioţi, şi trece mai departe. Iese din Flanco şi se aşează pe o băncuţă. Butona telefonul, cel mai probabil o ardea pe facebook. Ceva normal. Cineva se aşează lângă ea, destul de aproape, şi îi spune: – Ce faci, dragă, ai pierdut ceva? Te pot ajuta? Fata, a văzut că este acelaşi individ care nu o scăpa din ochi în Franco. Îi răspunde: – Da ce, ţi se pare că am pierdut ceva şi aş avea nevoie de ajutor? , şi continuă să butoneze telefonul. Mă rog, vorba vine, să atingă ecranul. – Ce spui, nu vrei să bem o cafea?, o întreabă piticul atomic. Spun asta pentru că deşi fata are 1.65 înălţime, el era mai mic decât ea. Fata îi răspunde scurt cu nu, se ridică şi pleacă.

După ce colindă magazinele o perioadă, cine vine în spatele ei? Exact, tipul mic şi foarte nearătos. – Uite de cine dau din nooouuu. Uite, mă gândeam că poate, totuşi, mergem să bem un suc, să ne mai cunooaştem… Fata îl întrerupe şi-i spune: – Ştii care e faza? Nu ştiu de ce mă urmăreşti sau ce ai de gând să faci. Dacă m-ai urmărit de atunci, e clar, avem o problemă. Am o relaţie de lungă durată, stabilă şi nu am de ce să mă întâlnesc cu necunoscuţi care mă abordează în felul ăsta. Te rog frumos să mă laşi în pace şi nu te mai ţine după mine. La care ciumpalacul ce spune? – A bine, atunci ia cartea asta de vizită, poate cânt la nunta ta.

Bă, cât de idiot şi incapabil să fii? Cât de cretin şi impotent să fii încât să abordezi cu aer de macho o fată mai mică decât tine cu 15 ani şi să crezi că o să ai şi succes. Poate dacă avea tocuri în picioare, era la înălţimea ei. Infectul ăsta mic credea că dacă-i spune că grohăie într-o formaţie, gata, o dă pe spate pe fată. Uite, surpriză, târâtură. Ţi-ai luat muie. Şi sunt sigur că asta faci zilnic. Încerci să agăţi fete, poate chiar şi mai mici. Pedofilule! Apropo, chiar ai faţă, băi, Adrian Ciucă.

Leave a Reply